Bak Experience

Wie verras jij met een bakbox?

Eten is vaak verbonden met liefde en met je dierbaren. En met heerlijk zoete baksels maak je iedereen blij.

Natuurlijk bak je voor speciale gelegenheden, maar gewoon zomaar is minstens net zo leuk. En het feestje begint al met het bakken zelf! Soms als een ontspannend ritueel voor jou alleen, met het recept en de ingrediënten. Soms juist gezellig samen met de mensen van wie je houdt. Maar altijd met liefde!

Alle bakboxen zijn zorgvuldig samengesteld door onze banketbakker van Bake Delicious. En met de leukste versiering en een vleugje eigenwijsheid, creëer je jouw eigen spektakelstuk.

En de kers op de taart: Samen genieten!

Bezorginformatie

De bakbox wordt verstuurd met PostNL en bezorgd op de door jou opgegeven datum. Helaas kunnen zij niet op een door ons aangegeven tijdstip bezorgen. Door grote drukte bij de bezorgservice kan het voorkomen dat een pakket iets later wordt bezorgd. Wij kunnen het pakket wel iets eerder versturen als je dat wenst.

Geen bezorging op zondag & maandag door PostNL.

De Bak Experience wordt gratis bezorgd op elke locatie in Nederland. D.m.v. Track en Trace word je op de hoogte gehouden van het bezorgmoment van je bakbox.

Persoonlijke boodschap in de bakbox

Wil je een leuke persoonlijke tekst in de box toevoegen? Wij bedrukken onze ansichtkaart met jouw persoonlijke boodschap. Geef je tekst door in het opmerkingenveld in de winkelwagen.

Bakboxen bestellen voor meedere adressen

Wil jij meerdere mensen verrassen met onze bakbox? Je collega's, medewerkers, leerlingen van school, familie of vrienden? Organiseer een bakwedstrijd met elkaar en geniet samen van onze taart met liefde. Geef een bakbox cadeau!

Mail ons je wensen naar info@bakexperience.nl en wij informeren je graag welke soorten taarten met liefde wij allemaal kunnen verzorgen voor jullie gezelschap.

Lever de excel sheet zo aan!

KOLOM A - Voor- & achternaam
KOLOM B - Straatnaam
KOLOM C - Huisnummer
KOLOM D - Toevoeging
KOLOM E - extra toevoeging
KOLOM F - Postcode
KOLOM G - Woonplaats

Bak Experience als cadeau geven?

Wil jij iemand verrassen met onze bakbox? Je kunt in het opmerkingenveld aangeven om wat voor cadeau het gaat en een persoonlijke tekst doorgeven voor op de kaart. Wij zorgen voor een vrolijke ansichtkaart bij je pakket. Hiervoor rekenen wij € 2,50 extra. 
 

Betaling

Je plaatst je bestelling online, telefonisch of via de e-mail. Wij mailen een factuur naar het door jouw opgegeven e-mailadres.

 

SluitenAkkoord