Bak Experience

Bezorginformatie

De bakbox wordt verstuurd met PostNL en bezorgd op de door jou opgegeven datum. Helaas kunnen zij niet op een door ons aangegeven tijdstip bezorgen. Door grote drukte bij de bezorgservice kan het voorkomen dat een pakket iets later wordt bezorgd. Wij kunnen het pakket wel iets eerder versturen als je dat wenst.

Geen bezorging op zondag & maandag door PostNL.

De Borrel Experience wordt gratis bezorgd op elke locatie in Nederland. D.m.v. Track en Trace word je op de hoogte gehouden  over het bezorgmoment van je bakbox.
 

Bakboxen bestellen voor meedere adressen

Wil jij meerdere mensen verrassen met onze bakbox? Je collega's, medewerkers, leerlingen van school, familie of vrienden? Organiseer een bakwedstrijd met elkaar en geniet samen van onze taart met liefde. Geef een bakbox cadeau!

Mail ons je wensen naar info@bakexperience.nl en wij vertellen je graag welke soorten taarten met liefde wij allemaal kunnen verzorgen voor jullie gezelschap.

Lever de excel sheet zo aan!

KOLOM A - Voor- & achternaam
KOLOM B - Straatnaam
KOLOM C - Huisnummer
KOLOM D - Toevoeging
KOLOM E - extra toevoeging
KOLOM F - Postcode
KOLOM G - Woonplaats

 

Bak Experience als cadeau geven?

Wil jij iemand verrassen met onze bakbox? Je kunt in het opmerkingenveld aangeven om wat voor cadeau het gaat en een persoonlijke tekst doorgeven voor op de kaart. Wij zorgen voor een vrolijke ansichtkaart bij je pakket. Hiervoor rekenen wij € 2,50 extra. 
 

Betaling

Je plaatst je bestelling online, telefonisch of via de e-mail. Wij mailen de factuur naar het door jou opgegeven e-mailadres.

SluitenAkkoord